• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ημιτελη προιοντα

Αποτελέσματα για

Ημιτελη προιοντα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  2. VIDUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIDUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  3. L.I.R.S. ( S.N.C. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.I.R.S. ( S.N.C. ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά προφίλ, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. 3D

    Ιταλία

    Η εταιρεία 3D, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Μεταχειρισμένα έπιπλα, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Μεταχειρισμένα έπιπλα. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  5. ZORZENONE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EFFEDUE S.R.L.

    Ιταλία

  2. STRATI CURVI S.R.L.

    Ιταλία

  3. SEDIL CURVI S.R.L.

    Ιταλία

  4. BIANCO F.LLI S.N.C. DI BIANCO G. & C.

    Ιταλία

  5. SK LEGNO S.R.L.

    Ιταλία

  1. G. & F. TRANCIATI

    Ιταλία

  2. KRONOSPAN ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. LA - CON S.P.A.

    Ιταλία

  2. ESSEPI S.R.L.

    Ιταλία

  3. ZANUTTINI

    Ιταλία