• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικη

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικη

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NEW ELECTRONIC

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEW ELECTRONIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδιωσεις, και ηλεκτρονικη. Έχει έδρα σε Valvasone, Ιταλία.

  2. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  3. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  4. D' ANGELA MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία D' ANGELA MICHELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές αντιστάσεις, μεταβλητες ηλεκτρικες αντιστασεις, και Ηλεκτρονικές αντιστάσεις. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. TERMISOUND SRL

    Ιταλία

    Η Termisound ιδρύθηκε από τον συνδυασμό του πάθους για τη μουσική και τη μακρόχρονη πείρα στον τομέα της ηλεκτρονικής σχεδίασης. Εφαρμοσμένη κατάρτιση στην ηλεκτρονική, κυρίως στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών με συστήματα σχεδιασμένα και υλοποιημένα σύμφωνα προς τις απαιτήσεις των πελατών, ρομποτική, εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας στον τομέα της μεταλλουργίας και σε διάφορες εφαρμογές σε πληθώρα άλλων τομέων. Στην πάροδο των ετών, έχουμε χρησιμοποιήσει πληθώρα μικροεπεξεργαστών, από τους πρώτους Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 και τα παράγωγά τους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι DSP, NEC, HITACHI κ.ά., έως τους πιο πρόσφατους AVR και ARM. Η κατασκευή του λογισμικού ακολούθησε την ίδια εξέλιξη, ξεκινώντας από τη γλώσσα Assembly και καταλήγοντας στη C και τη C++ σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, Linux και Android.