• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εφημερίδες και περιοδικά

Αποτελέσματα για

Εφημερίδες και περιοδικά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FRANCO PUZZO EDITORE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRANCO PUZZO EDITORE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. OPERA ODORICO DA PORDENONE

    Ιταλία

    Η εταιρεία OPERA ODORICO DA PORDENONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, ημερησιες εφημεριδες, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. MEDIA SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDIA SERVICE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Αυτοκίνητα, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε MONFALCONE, Ιταλία.

  4. EDIT EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDIT EVENTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, εφημεριδες, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  5. SOCIETA' COOPERATIVA ZADRUGA GORISKA MOHORJEVA

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRIFFON PRODUCTION S.A.S.

    Ιταλία

  2. IL PONTE COOPERATIVA EDITORIALE SOC. COOP. R.L.

    Ιταλία

  3. CLAPE DI CULTURE PATRIE DAL FRIUL

    Ιταλία