• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός ξενοδοχείων- καφετέριες και εστιατόρια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NORMANN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORMANN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. BESSER VACUUM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BESSER VACUUM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία σε κενό, και επιτραπεζια μηχανηματα συσκευασιας υπο κενο. Έχει έδρα σε Dignano, Ιταλία.

  3. CREMONI GIANCARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CREMONI GIANCARLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε S. Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. TORNERIA FRIULANA PIANI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TORNERIA FRIULANA PIANI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Έπιπλα οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. ELECTROLUX PROFESSIONAL S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BULIGAN ARREDAMENTI (S.N.C.)

    Ιταλία

  2. ARREDAMENTI L.P.BOTTECCHIA

    Ιταλία

  3. EUROINOX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROINOX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.