• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδυματα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LA FABRIQUE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FABRIQUE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεια ειδη υψηλης ραπτικης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. MATILDA LUX SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATILDA LUX SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγιό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπικινι. Έχει έδρα σε Bertiolo, Ιταλία.

  3. LA FURLANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FURLANA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γιλέκα και ζακέτες, Πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, και Πουλόβερ. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. MAGLIERIA PAPAIS S.R.L.

    Ιταλία

  5. MAGLIFICIO MA.RE. S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NILO FANT S.R.L.

    Ιταλία

  2. CONFEZIONI OMAR

    Ιταλία

  3. BOREAN

    Ιταλία

  4. AZZANO CALZE S.R.L.

    Ιταλία

  5. LEONI OLLIVIANO

    Ιταλία

  1. LOTTA FRANCESCA

    Ιταλία

  2. CHIZZO NELLO

    Ιταλία

  1. MODOLO SARA

    Ιταλία

  2. CORINI S.R.L.

    Ιταλία

  3. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZAMAN FASHIONWEARS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και ανδρικα τζην. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  4. TECNOPLAST

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστατευτικα ειδη για ενδυματα, και πλαστικες σακουλες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. ROMANIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROMANIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Ανδρικά ενδύματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  6. GUANTI CANDOTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GUANTI CANDOTTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Οθόνες ασφαλείας για μηχανές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και Οθόνες ασφαλείας για μηχανές. Έχει έδρα σε Bagnaria Arsa, Ιταλία.

  7. BIPEL S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIPEL S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Οθόνες ασφαλείας για μηχανές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και Οθόνες ασφαλείας για μηχανές. Έχει έδρα σε Moraro, Ιταλία.

  8. GREENTEX S.R.L.

    Ιταλία

  1. CARMEN MARCHESE STYLIST

    Ιταλία