• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη κιγκαλεριας

Αποτελέσματα για

Ειδη κιγκαλεριας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. METAL WORLD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METAL WORLD S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, αδαμαντοφορα εργαλεια, και κυκλικες λεπιδες. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  2. OFFICINE TOFFOLUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE TOFFOLUTTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  3. STARK S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STARK S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Trivignano Udinese, Ιταλία.

  4. ZETA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZETA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σκελετοί για πολυθρόνες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Σκελετοί για πολυθρόνες. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  5. ZANOLLA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UTENSILERIA PRAVISDOMINI

    Ιταλία

  2. NOVA DI VENDRAMIN ANTONIO E C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. EDM LAME S.R.L.

    Ιταλία

  4. FLORIAN NEVIO S.R.L.

    Ιταλία

  5. DO.GE.

    Ιταλία