• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας

Αποτελέσματα για

Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SANGOI GREEN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANGOI GREEN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πασσαλοι για αμπελια. Έχει έδρα σε Collalto Di Tarcento, Ιταλία.

  2. O.M.A.G.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.M.A.G., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά σιλό, Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας, Γεωργικά σιλό, και Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  3. TWL SYSTEMS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWL SYSTEMS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου, συμβουλοι και σχεδιασμος ηλεκτρομηχανικων εγκαταστασεων, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. R.D.Z. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.D.Z. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση για θερμοκήπια, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Θέρμανση για θερμοκήπια. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. IRD INIZIATIVE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IDRO TERMO SERVICE SOCIETA' COOPERATIVA A RESPONSABILITA' LIMITATA

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDRO TERMO SERVICE SOCIETA' COOPERATIVA A RESPONSABILITA' LIMITATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

  2. DL RADIATORS S.P.A.

    Ιταλία

  3. SOSTERO

    Ιταλία

  4. CADEL S.R.L.

    Ιταλία