• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποστάγματα

Αποτελέσματα για

Αποστάγματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MAXI MILIAN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAXI MILIAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζιν (ποτο), αποσταγματα, και αρκευθος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. LIQUORIFICIO ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

  3. ANTICA DISTILLERIA DRIUSSI

    Ιταλία

  4. DISTILLERIA AQUILEIA S.R.L.

    Ιταλία

  5. NONINO DISTILLATORI S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

    Ιταλία

    Η Cantina di Bertiolo, του οποίο το όνομα συνδέεται με το σήμα Cabert, παράγει φημισμένα και εξευγενισμένα κρασιά ΟΠΕ από το 1960. Η παραγωγή μας αποτελεί το εκπληκτικό αποτέλεσμα μιας φιλοσοφίας που προσαρμόστηκε και τηρείται αυστηρά : από την κοπή ως τη γευσιγνωσία. Για να εξασφαλίσουμε την αγνότητα και την εκλεκτικότητα του προϊόντος, οινοποιούμε αποκλειστικά και μόνο τα σταφύλια που καλλιεργούμε στους αμπελώνες μας που βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής ΟΠΕ Friuli Grave, η οποία φημίζεται για τις γεω-εδαφολογικές κατανομές συνθήκες ιδανικές για τα αμπέλια.

  2. ALPHA MICRON S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALPHA MICRON S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. S.I.F.RA. EST S.P.A.

    Ιταλία