• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευαζονται καρεκλες και τραπεζια

Αποτελέσματα για

Κατασκευαζονται καρεκλες και τραπεζια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  2. FENICE S.R.L.

    Ιταλία

  3. BP SEDIE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BP SEDIE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  4. STYLGAME S.R.L.

    Ιταλία

  5. GLOBUS S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TODONE DUE S.R.L.

    Ιταλία

  2. MAURO DECIO ARREDAMENTI METALLICI

    Ιταλία

  3. LIMM DI BETTUCCI MARA BETTUCCI ILARIA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  4. EMMETI S.R.L.

    Ιταλία

  5. CALLIGARIS S.P.A.

    Ιταλία

  1. CREATION WOOD S.R.L.

    Ιταλία

  2. LINEA ESSICAZIONE LEGNO S.A.S. DI SCRAZZOLO LUCIA & C.

    Ιταλία

  1. MALINA S.P.A.

    Ιταλία

  2. FEDELE CHAIRS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FEDELE CHAIRS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  3. PINO COMMERCIALE DI VERDURA GIUSEPPE S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PINO COMMERCIALE DI VERDURA GIUSEPPE S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  4. AFFINITO S.R.L.

    Ιταλία

  5. UNIFORMA S.R.L.

    Ιταλία

  6. PASSONI GIULIANO

    Ιταλία

  7. PIEFFELLE S.N.C. DI PERESSUTTI FIORENZO E C.

    Ιταλία

  8. FRAG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRAG S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  1. TRIANGOLO EXPORT - S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIANGOLO EXPORT - S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. S.A.T.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.T.E.M. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. EUROPAN S.R.L.

    Ιταλία

  4. MODONUTTI S.R.L.

    Ιταλία

  5. C. & B. DI CASTAGNAVIZ GIANLUCA & BUZZIN RITA ( S.N.C. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία C. & B. DI CASTAGNAVIZ GIANLUCA & BUZZIN RITA ( S.N.C. ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  6. DRIGANI GALLIANO SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIGANI GALLIANO SNC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρέκλα γραφείου, και Μεταλλική καρέκλα. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli (Ud), Ιταλία.

  7. DEVER S.R.L.

    Ιταλία

  8. SF COLLECTION

    Ιταλία

    Η εταιρεία SF COLLECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  9. NADALUTTI IVALDI S.N.C.

    Ιταλία

  10. PROMISE S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν