• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρεκλες για ξενοδοχεια και εστιατορια

Αποτελέσματα για

Καρεκλες για ξενοδοχεια και εστιατορια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  2. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, κομψο, 4 αστερων, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, σουιτες, διατιθεται υπηρεσια wifi, διατιθεται γυμναστηριο με πανοραμικη θεα, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. OLIVO & GROPPO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OLIVO & GROPPO S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. CORGNALI SEDIE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORGNALI SEDIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. DE MONTE PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE MONTE PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, Ξενοδοχειακές υπηρεσίες, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και Ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AZIENDA AGRICOLA ALTRAN S.R.L.

    Ιταλία

  2. KFC (VERONA CENTRO)

    Ιταλία

  3. CRIVELLER COMPANY CONEGLIANO S.R.L.

    Ιταλία

  4. STAINLESS DI PACENZA SERGIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAINLESS DI PACENZA SERGIO & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  5. LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA FERRERI FORNITURE ALBERGHIERE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  1. S.Z. ARREDAMENTI

    Ιταλία

  2. CARTPLAST S.R.L.

    Ιταλία

  1. LOCATA DI TURCATEL LUIGI

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOCATA DI TURCATEL LUIGI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. B. & G. SERVICE S.N.C. DI BARBUI MORENO, GUERRA ROBERTO & C.

    Ιταλία

  3. EUROINOX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROINOX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  4. COM. INTER S.R.L.

    Ιταλία

  5. GEATTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEATTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli, Ιταλία.

  6. TECNOVETTA S.N.C.

    Ιταλία

  7. MA.IN.CART. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MA.IN.CART. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός εστιατορίου, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  8. ARKDESIGN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARKDESIGN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  1. ARREDIAMO SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Ιταλία

  2. ARREDAMENTI L.P.BOTTECCHIA

    Ιταλία

  3. NUOVA DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Ιταλία

  4. DOC ARREDAMENTI

    Ιταλία

  5. STUDIO IMMAGINE S.A.S. DI TAGLIALEGNA ORNELLA

    Ιταλία

  6. BULIGAN ARREDAMENTI (S.N.C.)

    Ιταλία

  7. GO & GO CONTRACT

    Ιταλία

  8. TECNO

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρεκλες για ξενοδοχεια και εστιατορια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

28 Επιχειρήσεις