• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρέκλα γραφείου

Αποτελέσματα για

Καρέκλα γραφείου

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. DRIGANI GALLIANO SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIGANI GALLIANO SNC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρέκλα γραφείου, και Μεταλλική καρέκλα. Έχει έδρα σε Pozzuolo Del Friuli (Ud), Ιταλία.

  2. FOSAM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOSAM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, καρεκλες γραφειου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. PERESSINI CASA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERESSINI CASA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια για καταστήματα, επιπλα και καρεκλες γραφειου, Τραπέζια για καταστήματα, σκαμνια, και πολυθρονες. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  4. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  5. COS.VE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία COS.VE SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα γραφείων, Τραπέζια και καρέκλες, και Καθίσματα γραφείων. Έχει έδρα σε Premariacco (Ud), Ιταλία.