• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καπνιστα

Αποτελέσματα για

Καπνιστα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. AROMIODI TRADING

    Ιταλία

    Η εταιρεία AROMIODI TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνος, Ταινίες ψευδαργύρου και τιτανίου, και υπολείμματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. SOLIDUS TRADING DI LUKASZ SZYMANSKI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLIDUS TRADING DI LUKASZ SZYMANSKI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. B&B AL FERDINANDEO TRIESTE

    Ιταλία

    Η εταιρεία B&B AL FERDINANDEO TRIESTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εποχιακή ενοικίαση κατοικιών και διαμερισμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δωματια για επισκεπτες, ενοικιαζομενα δωματια, δωματια μη καπνιστων, και Αγροτικός τουρισμός- δομές υποδοχής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. AGROITTICA FRIULANA S.A.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGROITTICA FRIULANA S.A.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνιστο ψαρι, και συσκευασμενες πεστροφες γλυκου νερου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. FOODMYSOUL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOODMYSOUL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LOGIKA SERVIZI S.R.L.

    Ιταλία

  2. CB EUROPE GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  3. BROKER DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Ιταλία

  4. SVAP DI JULIAN NIMALI

    Ιταλία