• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσούκ και πλαστικά - μεταποίηση

Αποτελέσματα για

Καουτσούκ και πλαστικά - μεταποίηση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PEZZUTTI ALDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PEZZUTTI ALDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πολυμερή, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. COLOMBINO & POLANO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLOMBINO & POLANO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, και θηκες απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Muris Ragogna Ud Italy, Ιταλία.

  3. PASINPLAST

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASINPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. EXA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EXA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Πολυμερή, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  5. PREFOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PREFOR S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πολυμερή, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHENNA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHENNA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πολυμερή, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε San Vito Di Fagagna, Ιταλία.

  2. ACRYL 2000 THERMOFORMING

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACRYL 2000 THERMOFORMING, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  3. MAVIS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAVIS S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

  4. REPLAST GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  5. SILPLAST S.R.L.

    Ιταλία

  1. LOGICA S.R.L.

    Ιταλία

  2. ACQUARIO DI ERREBI S.R.L.

    Ιταλία

  1. SIMONATO DAVIDE

    Ιταλία

  2. VOPACHEL S.R.L.

    Ιταλία

  3. D.A. LINE S.R.L.S.

    Ιταλία

  4. LAMAR UDINE S.R.L.

    Ιταλία

  5. LABORATORIOMODELLI DI TROBIA STEFANO E POZZI EVA S.N.C.

    Ιταλία

  6. LAMAPLASTIC

    Ιταλία

  7. IMPLA S.R.L.

    Ιταλία

  8. DELLE VEDOVE ADELCHI

    Ιταλία

  1. FAMA S.P.A.

    Ιταλία