• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικη τηλεπαρακολουθηση

Αποτελέσματα για

Ιατρικη τηλεπαρακολουθηση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. SPY ITALY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPY ITALY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική τηλεπαρακολούθηση, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Ιατρική τηλεπαρακολούθηση, και Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. DOMOVIP ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOMOVIP ITALIA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική τηλεπαρακολούθηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  3. TRIESTE SICUREZZA DI LABINAZ MASSIMO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIESTE SICUREZZA DI LABINAZ MASSIMO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική τηλεπαρακολούθηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. AB IMPIANTI

    Ιταλία

  5. DIEMMEGI SECURITY S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECNESS S.R.L.

    Ιταλία

  2. ARGUS SECURITY S.R.L.

    Ιταλία

  3. SEVEN ITALIA S.R.L.

    Ιταλία