• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

  2. SPECTRA ELETTROSYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPECTRA ELETTROSYSTEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ηλεκτρικου φωτισμου, συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ενισχυσης, και συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων και εξοπλισμων βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. MENEGON CLAUDIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MENEGON CLAUDIO & C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. PLANET AUTOMATION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLANET AUTOMATION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  5. G.B. RESTAURI GENERALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.B. RESTAURI GENERALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ανασυγκροτηση κτιριων, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ανακαίνιση σκεπών, και υδραυλικες και θερμοϋδραυλικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZETA DUE ASSEMBLY LINE S.N.C. DI ZENTIL GIAMPIETRO E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZETA DUE ASSEMBLY LINE S.N.C. DI ZENTIL GIAMPIETRO E C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, και Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. ERREGI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERREGI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  3. MICROSET INT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICROSET INT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Sacile (PN), Ιταλία.

  4. THEBE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία THEBE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, ηλεκτρικοι πινακες χειρισμου και ελεγχου, και Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  5. ILSER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ILSER S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποσταθμοί ρεύματος υψηλής τάσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποσταθμοί χαμηλής τάσης, κατασκευη ιδιωτικων κατοικιων και επαυλεων, και Υποσταθμοί χαμηλής τάσης. Έχει έδρα σε Gemona Del Friuli, Ιταλία.

  1. LA NUOVA ENERGIA S.A.S. DI COVACEVICH MASSIMO & C.

    Ιταλία

  2. MINISINI RENATO

    Ιταλία

  1. RUBERT LUCIANO

    Ιταλία

  2. LE BATTERIE DI FULOP ELVIRA

    Ιταλία

  3. ERA S.R.L.

    Ιταλία

  4. A ZETA IMPIANTI DI PECIOTTI ANTONIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A ZETA IMPIANTI DI PECIOTTI ANTONIO & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων, Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, και Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  5. ELLECI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  6. MW.FEP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MW.FEP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  7. NUOVA DICK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA DICK S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  8. B. & F. SISTEM CABLE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία B. & F. SISTEM CABLE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  1. PITTWAY TECNOLOGICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PITTWAY TECNOLOGICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. FORMEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMEL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. RED WIRE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RED WIRE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  4. SECAB SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SECAB SOCIETA' COOPERATIVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  5. CENTRO ELETTRICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ELETTRICO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  6. C.I.E.I. DI SAIN RICCARDO

    Ιταλία

  7. POLETTO FORTUNATO - KENTHEK -

    Ιταλία

  8. BISIACH GIANFRANCO

    Ιταλία

  9. GIA.DA.VERIFICHE ELETTRICHE S.R.L.

    Ιταλία

  10. IDROELETTRICA TORLANO S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

48 Επιχειρήσεις