• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλωση γραφειων και καταστηματων

Αποτελέσματα για

Επιπλωση γραφειων και καταστηματων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FALEGNAMERIA ADESIGN SNC

    Ιταλία

    Η ADESIGN FALEGNAMERIA είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις επιπλώσεις για ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα και αποθήκες κάθε είδους. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες διαρρύθμισης καθιστικού και μπάνιου για ιδιώτες. Θέτουμε στη διάθεσή σας την πείρα και τον επαγγελματισμό μας που αναγνωρίζεται από αυτούς που ξεκινούν μια δραστηριότητα ή επιθυμούν να ανακαινίσουν τον χώρο τους σε επίπεδο αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου ή διαρρύθμισης. Σε μία επίσκεψη, αξιολογούμε τους χώρους και τις δομές, τις απαιτήσεις του πελάτη, τις προδιαγραφές που θέτει και τις επιθυμίες του.

  2. ARREDOLEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARREDOLEGNO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  3. GORTAN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GORTAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για κουζίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, επιπλωσεις, επιπλωσεις γραφειων, και επιπλωση ξενοδοχειων. Έχει έδρα σε Aiello Del Friuli, Ιταλία.

  4. CANOVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANOVA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Επίπλωση εργοστασίων, Συσκευασίες μεταλλικές, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  5. ZORZINI E CLEMENTEI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZORZINI E CLEMENTEI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FOSAM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOSAM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, καρεκλες γραφειου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. BAREL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BAREL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα με συρτάρια αρχειοθέτησης, Επίπλωση εργοστασίων, Έπιπλα με συρτάρια αρχειοθέτησης, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. MVCERAMICHE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MVCERAMICHE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπλωση, και επιπλα μπανιου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.