• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιμελητεια

Αποτελέσματα για

Επιμελητεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  2. INTERPORTO DI TRIESTE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Κέντρο εφοδιαστικής της Τεργέστης, στο Monrupino (TS), είναι σε θέση να καλύψει τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των φορέων μεταφορών. Οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, χωρισμένοι σε δημόσιες διοικήσεις και 40 οίκους αποστολών, μεταφοράς και υποστήριξης, είναι σε θέση να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

  3. PANSPED SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PANSPED SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια, και Τελωνειακή αποθήκη. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. FRIGOMAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIGOMAR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες ψυγεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια, και αποθηκεσ-ψυγεια για την αποθηκευση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. DRIVERS COMPANY

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIVERS COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, επιμελητεια, και Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTOVIE VENETE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOVIE VENETE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι - εκμετάλλευση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμός φορτοεκφόρτωσης/ναύλωσης, επιμελητεια, και Σταθμός φορτοεκφόρτωσης/ναύλωσης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. LISETTO FEDERICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LISETTO FEDERICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, επιμελητεια, και Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. SATCOM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SATCOM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. PINES LUIGINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PINES LUIGINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταχυδρομικές υπηρεσίες, επιμελητεια, και Ταχυδρομικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  5. CENTRO ASSISTENZA DOGANALE DOGANACONSULTING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ASSISTENZA DOGANALE DOGANACONSULTING S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστολές διεθνώς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτελωνιστές, επιμελητεια, και Εκτελωνιστές. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. FURLANI SPEDIZIONI E AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FURLANI SPEDIZIONI E AUTOTRASPORTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστολές διεθνώς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτελωνιστές, επιμελητεια, και Εκτελωνιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. TER-MARE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TER-MARE S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτελωνιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια, και υπηρεσιες οδικων αποστολων εμπορευματων στο τελωνειο. Έχει έδρα σε TRIESTE, Ιταλία.

  1. DE STEFANO FABIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE STEFANO FABIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, επιμελητεια, και Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. TECNOTRASPORT S.N.C.

    Ιταλία

  3. SERVICOM S.R.L.

    Ιταλία

  4. FRIULEXPRESS S.R.L.

    Ιταλία

  5. CONSIGLIO COMPARTIMENTALE SPEDIZIONIERI DOGANALI

    Ιταλία

  6. ALITALIA - SOCIETA' AEREA ITALIANA S.P.A.

    Ιταλία

  7. DRONE REPORTAGE DI FABIO PAPPALETTERA

    Ιταλία

  8. LINEA SPEED S.R.L.

    Ιταλία

  1. E.SPE.GO. EST SPEDIZIONI GORIZIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. WORK SERVICE GROUP S.P.A.

    Ιταλία

  3. FLYER SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  4. PUNTO EXPRESS S.R.L.

    Ιταλία

  5. AUTOTRASPORTI PICCINI DI PICCINI PAOLO

    Ιταλία

  6. FRIUL SERVICE SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Ιταλία

  7. FRANCESCO KATALAN SPEDIZIONI

    Ιταλία

  8. CONSORZIO HIBRIPOST

    Ιταλία

  9. GIO.VE S.N.C.

    Ιταλία

  10. RIVEMA SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιμελητεια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

38 Επιχειρήσεις