• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασμενη ξυλεια

Αποτελέσματα για

Επεξεργασμενη ξυλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FANNA ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FANNA ANDREA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, επεξεργασμενη ξυλεια, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  2. GROUP LEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GROUP LEGNO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  3. SEGHERIA 3B

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA 3B, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Trivignano Udinese, Ιταλία.

  4. GARZITTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GARZITTO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  5. ZANINI LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZANINI LEGNAMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. G. COZZARIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. COZZARIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  2. FRANCESCO VECCHIET & FIGLIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRANCESCO VECCHIET & FIGLIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  4. SACCAVINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SACCAVINI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία ακατέργαστη, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  5. LEGNONORD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEGNONORD S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  1. SEGHERIA FABBRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA FABBRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  2. DEL FABBRO MAURIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEL FABBRO MAURIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Forni Avoltri, Ιταλία.

  1. GROAZ LEGNAMI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GROAZ LEGNAMI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  2. NOVALEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVALEGNO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. F.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B.P., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  4. LA VERNICIATURA AZZANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA VERNICIATURA AZZANESE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  5. SUMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SUMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  6. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  7. TPS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TPS S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  8. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  1. F.LLI BUDAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI BUDAI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, και Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία. Έχει έδρα σε Villa Vicentina (Ud), Ιταλία.

  2. FRATELLI VIDONI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRATELLI VIDONI S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  3. A.TAVANO E C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.TAVANO E C. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. ORLANDO LEGNAMI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORLANDO LEGNAMI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Gemona Del Friuli, Ιταλία.

  5. SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  6. IL QUADRIFOGLIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL QUADRIFOGLIO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  7. MODALEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODALEGNO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Sequals, Ιταλία.

  8. VEGA VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEGA VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  9. AB TRADING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AB TRADING S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  10. LINEA LEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LINEA LEGNO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν