• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτηματα και ανταλλακτικα

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα και ανταλλακτικα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PROFESSIONAL SPARES SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFESSIONAL SPARES SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Villotta Di Chions, Ιταλία.

  2. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  3. AUTODEMOLIZIONE ANZIL ENZO

    Ιταλία

    Η Anzil Autodemolizioni προμηθεύει καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες. Αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Καταστροφή αυτοκινήτων.

  4. HEATFOR SR

    Ιταλία

    Η εταιρεία HEATFOR SR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευή θέρμανσης, συσκευες θερμανσης, και εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  5. B. & F. SISTEM CABLE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία B. & F. SISTEM CABLE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NUOVA DICK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA DICK S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. ELLECI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  3. SAMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμαξώματα, κατασκευή, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αμαξώματα, κατασκευή, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  4. S.V.A.P. S.A.S. DI ROVEREDO LUCIANO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.V.A.P. S.A.S. DI ROVEREDO LUCIANO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άξονες αυτοκινήτων, Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας, Άξονες αυτοκινήτων, και Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  5. SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SINA S.P.A. SOCIETA' INDUSTRIALE AUTOVEICOLI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. AUTORICAMBI GORIZIANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTORICAMBI GORIZIANA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. R.C.A SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.C.A SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι σωληνες. Έχει έδρα σε POZZUOLO DEL FRIULI, Ιταλία.

  1. LA RICAMBI UDINESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA RICAMBI UDINESE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. MW.FEP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MW.FEP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  3. SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH

    Ιταλία

    Η εταιρεία SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. DAVE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAVE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  6. ALFA ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA ELETTRONICA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  7. C.S.I. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.S.I. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  8. ITALRICAMBI S.A.S. DI DAL ZOTTO MAURO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALRICAMBI S.A.S. DI DAL ZOTTO MAURO & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για μεγάλες οικιακές συσκευές, Επιδιορθώσεις καταναλωτικών αγαθών, και Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  1. FORMEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMEL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. RED WIRE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RED WIRE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  3. CENTRO ELETTRICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ELETTRICO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. DE LUCA RICAMBI

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE LUCA RICAMBI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οργανα μετάδοσης, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Οργανα μετάδοσης. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. GENERAL RICAMBI DI FIOR DARIO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERAL RICAMBI DI FIOR DARIO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανα μετάδοσης, Άξονες αυτοκινήτων, Οργανα μετάδοσης, και Άξονες αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  6. ZAMPA RICAMBI S.R.L. 01280420322

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZAMPA RICAMBI S.R.L. 01280420322, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άξονες αυτοκινήτων, Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας, Άξονες αυτοκινήτων, και Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  7. S.A.R.A. AUTORICAMBI ( S.N.C. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.R.A. AUTORICAMBI ( S.N.C. ), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άξονες αυτοκινήτων, Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας, Άξονες αυτοκινήτων, και Συστήματα ζεύξης ρυμούλκας. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  8. F.LLI GOSPARINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI GOSPARINI S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οργανα μετάδοσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οργανα μετάδοσης. Έχει έδρα σε Majano, Ιταλία.

  9. DM ELEKTRON S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DM ELEKTRON S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  10. G & G ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G & G ELETTRONICA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cimolais, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα και ανταλλακτικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

81 Επιχειρήσεις

Kατηγορια