• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις και εξοπλισμος πτηνοτροφιας

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και εξοπλισμος πτηνοτροφιας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.

  2. FLUIDODINAMICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLUIDODINAMICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. TWL SYSTEMS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWL SYSTEMS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου, συμβουλοι και σχεδιασμος ηλεκτρομηχανικων εγκαταστασεων, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. P.C.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.C.A. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. GEOFLANGE S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRIMEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRIMEL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. C.B.A. TERMOTECNICA DI AVIAN DAVIDE

    Ιταλία

  3. MARIZZA SERGIO ENRICO

    Ιταλία

  4. GIORGIO PERSOGLIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIORGIO PERSOGLIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mossa, Ιταλία.

  5. IDROTERMOZETA IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  1. GALASSO ILIO

    Ιταλία

  2. STUDIO TECNICO FABRICI DOMENICO

    Ιταλία

  1. SANGIOVANNI ANTONIO

    Ιταλία

  2. BARLOCCO DAVIDE

    Ιταλία

  3. TERMOIDRAULICA GARBO DI MARCO GARBO S.A.S.

    Ιταλία

  4. I.T.L. THERMOIMPIANTI S.N.C. DI SPANGHER P.I. ERIK & C.

    Ιταλία

  5. GIUSEPPIN ANDREA TURBO SERVICE

    Ιταλία

  6. R.S. TERMOIDRAULICA DI SCRIDEL ROBERTO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  7. TERMOCLIMA S.R.L.

    Ιταλία

  8. B.T. ANTINCENDIO S.R.L.

    Ιταλία

  1. ZULIANI LUCA

    Ιταλία

  2. TECNOCLIMA SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOCLIMA SERVICE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. VED TERMOTECNICA S.N.C.

    Ιταλία

  4. MAURO RICCARDO

    Ιταλία

  5. TERMOEDILE S.N.C. DI ZANON FLAVIO E C.

    Ιταλία

  6. BASSETTO ALBERTO

    Ιταλία

  7. R.D.Z. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.D.Z. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση για θερμοκήπια, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Θέρμανση για θερμοκήπια. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  8. EMMETI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMMETI S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση για θερμοκήπια, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Θέρμανση για θερμοκήπια. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  9. CONDITERM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONDITERM S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  10. T.D.S. S.R.L. TERMO DYNAMIC SYSTEM

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και εξοπλισμος πτηνοτροφιας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

239 Επιχειρήσεις

Kατηγορια