• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. M.E.P. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.E.P. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροκράματα, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Σιδηροκράματα, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Reana Del Rojale, Ιταλία.

  2. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  3. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. ATSBOX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATSBOX S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια, Προκατασκευασμένα κτίρια, Εμπορευματοκιβώτια, και Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  5. UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DUS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DUS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τούβλα, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  2. TAURUS & CO. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAURUS & CO. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Trieste (Ts), Ιταλία.

  3. EUROSTAR CONCRETE TECHNOLOGY S.P.A.

    Ιταλία

  4. EDIL BON DI BONESSI LORIS

    Ιταλία