• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνή φορτία

Αποτελέσματα για

Διεθνή φορτία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. INTERPORTO DI TRIESTE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Κέντρο εφοδιαστικής της Τεργέστης, στο Monrupino (TS), είναι σε θέση να καλύψει τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των φορέων μεταφορών. Οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες, χωρισμένοι σε δημόσιες διοικήσεις και 40 οίκους αποστολών, μεταφοράς και υποστήριξης, είναι σε θέση να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

  2. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  3. PALIAGA FRANCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALIAGA FRANCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Διεθνή φορτία, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Διεθνή φορτία. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  4. GORIZIANA S.R.L.

    Ιταλία

  5. CEM - TIR ITALIANA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VEGA ITALIA INTERNATIONAL CAR TRANSPORT S.R.L.

    Ιταλία

  2. GOKBORA TRASPORTI INTERNAZIONALI E COMM.ESTERO S.R.L.

    Ιταλία

  3. NORD EST GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  4. SOCIETA' ALPE ADRIA S.P.A.

    Ιταλία