• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. COLUSSI ERMES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLUSSI ERMES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξεφλούδισμα (μηχανές). Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  2. VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  3. LIRUSSI S.N.C. DI LIRUSSI ROMEO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIRUSSI S.N.C. DI LIRUSSI ROMEO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταμειακές μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  4. HEKO S.R.L.

    Ιταλία

  5. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.