• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γυαλι

Αποτελέσματα για

Γυαλι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. VITRIK SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITRIK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρυσταλλο πορτας, συρομενες πορτες, και γυαλινοι θαλαμοι ντους. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. CA.METAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CA.METAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση, Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης, Χαρτί - συλλογή και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, και Γυαλί - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Ronchis, Ιταλία.

  3. OPTICA_VEDERE CON STILE

    Ιταλία

    Η εταιρεία OPTICA_VEDERE CON STILE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. ARTLINE OCCHIALERIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTLINE OCCHIALERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Forni Di Sopra, Ιταλία.

  5. A - GLASS S.A.S. DI GALLIZIA FABIO E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A - GLASS S.A.S. DI GALLIZIA FABIO E C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπεδο γυαλι, και υαλοπινακες. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VETROEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VETROEMME S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροθερμα στερεων καυσιμων για βιομηχανικη χρηση, και επιπεδο γυαλι. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  2. METALPACK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALPACK S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων, και Μεταλλοποίηση γυαλιού. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. LA VETROARTIGIANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA VETROARTIGIANA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλουργία, Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, Υαλουργία, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  4. SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. MACCAN INDUSTRIA COMPONENTI PER MOBILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MACCAN INDUSTRIA COMPONENTI PER MOBILI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες για κορνίζες, Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, Βέργες για κορνίζες, και Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  1. ASTRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASTRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες για κορνίζες, Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, Βέργες για κορνίζες, και Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. STEFANI SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEFANI SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Ovaro, Ιταλία.

  1. FOTOTTICA RB

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOTTICA RB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, και Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  2. OTTICA DOLOMITI

    Ιταλία

    Η εταιρεία OTTICA DOLOMITI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. MALISAN MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MALISAN MICHELE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική σε γυαλί, Βιτρώ, Ζωγραφική σε γυαλί, και Βιτρώ. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  4. VP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου, Αξεσουάρ γυαλιών, Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου, και Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  5. NUOVA VETRERIA MANZANESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA VETRERIA MANZANESE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  6. UNIONPROFILI

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNIONPROFILI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες για κορνίζες, Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, Βέργες για κορνίζες, και Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  7. FALEGNAMERIA BIDINOST S.A.S. DI BIDINOST CESARE & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FALEGNAMERIA BIDINOST S.A.S. DI BIDINOST CESARE & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες για κορνίζες, Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες, Βέργες για κορνίζες, και Κορνίζες και γυαλί γιά φωτογραφίες. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  8. ARTLINE OCCHIALERIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTLINE OCCHIALERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Forni Di Sopra, Ιταλία.

  1. LABORATORIO BS SRL CON SOCIO UNICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LABORATORIO BS SRL CON SOCIO UNICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ γυαλιών, και Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Raveo (Ud), Ιταλία.

  2. COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER

    Ιταλία

    Η εταιρεία COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες για γυαλί και κρύσταλλο, Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, Μήτρες για γυαλί και κρύσταλλο, και Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  3. OMEC OVARO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMEC OVARO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ovaro (Ud), Ιταλία.

  4. O-I MANUFACTURING ITALY S.P.A.

    Ιταλία

  5. COMPLAST S.R.L.

    Ιταλία

  6. LES VERRES S.R.L.

    Ιταλία

  7. EUROCUPRUM S.R.L.

    Ιταλία

  8. VETRERIA DOLSO E BUSATTO S.A.S. DI BUSATTO LETIZIA

    Ιταλία

  9. ETRA DI DEAN MASSIMO

    Ιταλία

  10. TARGET S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γυαλι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

54 Επιχειρήσεις