• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γραφειο κηδειων

Αποτελέσματα για

Γραφειο κηδειων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ONORANZE FUNEBRI CIVIDALESI DI VANONE NICOLA & C. SNC

    Ιταλία

    Η Onoranze Funebri Cividalesi έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών για οργάνωση και διαχείριση κηδειών. Η Onoranze Funebri Cividalesi προσφέρει συνεργασία με σοβαρό και ειδικευμένο προσωπικό για την προετοιμασία και τη μεταφορά του νεκρού. Ο οργανισμός οργάνωσης τελετών αναλαμβάνει μεταφορά του αποθανόντος στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

  2. POMPE FUNEBRI RUGO

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Rugo με έδρα στο San Daniele del Friuli, στην επαρχία του Ουντίνο, προσφέρει υπηρεσίες τελετών καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες. Το γραφείο κηδειών RUGO αναλαμβάνει την μεταφορά της σορού στην Ιταλία και το εξωτερικό, με ανάληψη όλων των τυπικών διαδικασιών, ακόμα και το διαβατήριο για μεταφορά στο εξωτερικό.

  3. ONORANZE FUNEBRI MANSUTTI SRL

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Mansutti, χάρη στην ισχυρή εμπειρία της πάνω από τριάντα χρόνια και ένα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να παρεμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και την πιο ευαίσθητη. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Ταφόπετρες και επιτάφια μνημεία και ταφόπετρες. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών προς την περιουσία και τις επιχειρήσεις στο νεκροταφείο.

  4. POMPE FUNEBRI MARIN SRL

    Ιταλία

    Εδώ και πολλά χρόνια το Γραφείο Κηδειών Marin srl στο Grado προτείνει υπηρεσίες για τη διαρρύθμιση ταφικών θαλάμων, ποικιλίες σε ξύλινες κάσες, κηροπήγια, τεφροδόχοι, πλάκες, νεκρολογίες, κηδευτικές υπηρεσίες, απομάκρυνση και προετοιμασία σορών, δατυπώσεις, ανακοινώσεις. Ένστολο προσωπικό.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γραφειο κηδειων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ