• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γερανοί και γερανογέφυρες

Αποτελέσματα για

Γερανοί και γερανογέφυρες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. HANDEL SOLLEVAMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HANDEL SOLLEVAMENTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Γερανοί και γερανογέφυρες, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. C.O.M.M.I. DI PELIZZON CORRADO

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.O.M.M.I. DI PELIZZON CORRADO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί, Γερανοί με πυλώνα, Κινητοί γερανοί, και Γερανοί με πυλώνα. Έχει έδρα σε Porpetto, Ιταλία.

  3. LIEBHERR - ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIEBHERR - ITALIA S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Κινητοί γερανοί, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, και Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  4. CHIARVESIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHIARVESIO S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γερανοί και γερανογέφυρες, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

  5. O.M.S. DI SERAVALLI ENZO-EREDI

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EUROCRANES SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  2. GRU COMEDIL S.R.L.

    Ιταλία

  3. BRIEDA CABINS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRIEDA CABINS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καμπίνες για γερανούς και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμπίνα χειρισμού για γερανούς. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. CARPIN FRIULI S.R.L.

    Ιταλία