• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές υπηρεσίες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LAVANDERIA L.I.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVANDERIA L.I.S. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες στον τομεα τροφοδοσιας, και υπηρεσιες βιομηχανικης βαφης για τον τομεα της τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. KANAKA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία KANAKA SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. NORD PAS 14000 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORD PAS 14000 S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. CAMAROTTO PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMAROTTO PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  5. LAVANDERIA ADRIATICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVANDERIA ADRIATICA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες βιομηχανικης βαφης για τον τομεα της τροφοδοσιας, και λευκα ειδη. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VERAL S.N.C. DI FABRIS IVANO E VIGNANDEL DANIELA

    Ιταλία

  2. LAVANDERIA GATTESCO S.R.L.

    Ιταλία

  3. SARTORELLO & PARTNERS S.A.S. DI GIUSEPPE SARTORELLO & C.

    Ιταλία

  4. EUROINKUBATOR S.R.L.

    Ιταλία

  5. ITALIAN PIPING & SOLUTIONS S.R.L.

    Ιταλία

  1. BIANCHIN ERNESTO

    Ιταλία

  2. SPEA SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  1. MALNIS MASSIMO

    Ιταλία

  2. RAYMED S.R.L. CENTRO DI RADIOLOGIA DIGITALE ODONTOIATRICA 3D

    Ιταλία

  3. ARC

    Ιταλία

  4. OLIMPIA S.R.L.

    Ιταλία

  5. PAGOTTO GIANLUIGI

    Ιταλία

  6. SAVOINI ADRIANO

    Ιταλία

  7. ALMA S.A.S. DI CAMEROTTO MARIA & C.

    Ιταλία

  8. ALDA S.R.L.

    Ιταλία

  1. DEL FABBRO CLAUDIO

    Ιταλία

  2. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.