• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαγόνια - εσωτερικοί εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Βαγόνια - εσωτερικοί εξοπλισμοί

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. F.I.S.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.I.S.A. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαγόνια - εσωτερικοί εξοπλισμοί, Μετρό - υλικά και εξοπλισμοί, Βαγόνια - εσωτερικοί εξοπλισμοί, και Μετρό - υλικά και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

  2. ELETTROIMPIANTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ELETTROIMPIANTI παράγει η ίδια και εμπορεύεται συσκευές φωτισμού για τον τομέα της επίπλωσης, είτε πρόκειται για την κουζίνα, το καθιστικό, το δωμάτιο ή ακόμα το μπάνιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση κατά CSQ σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001: 2008 που εξασφαλίζει στον πελάτη την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Η ELETTROIMPIANTI προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ιδέας με τον πελάτη και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  3. C.S.I. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.S.I. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.