• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκίνητα- ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Αυτοκίνητα- ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  2. EFI TECHNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

  3. NUOVA DICK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA DICK S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. ELLECI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. HAGER LUMETAL S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RED WIRE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RED WIRE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  2. FORMEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMEL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. CENTRO ELETTRICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO ELETTRICO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. ELETTROGAMMA S.R.L.

    Ιταλία