• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απορρυπαντικα

Αποτελέσματα για

Απορρυπαντικα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η C.D.B. Η COSMETICI DERMO BIOLOGICI αναπτύσσει, κατασκευάζει και συσκευάζει καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής αποκλειστικά για λογαριασμό τρίτων. Διαθέτει εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης για την υλοποίηση καινούριων προϊόντων. Η δομή μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για τη μερική ή ολική διαχείριση (πλήρης υπηρεσία) του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και την προετοιμασία τεχνικών φακέλων, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς.

  2. NEMO SRL A SOCIO UNICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEMO SRL A SOCIO UNICO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο στεγνωμα δαπεδων. Έχει έδρα σε Sagrado, Ιταλία.

  3. INGROSS SERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία INGROSS SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης συμπυκνωμενου γαλακτος σε σκονη, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

  4. BIKAPPA2 S.N.C. DI VACCARI ALESSANDRA E SOSSI TIZIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIKAPPA2 S.N.C. DI VACCARI ALESSANDRA E SOSSI TIZIANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαριστικά για τζάμια και καθρέπτες, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Καθαριστικά για τζάμια και καθρέπτες, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. CANCIANI LISA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANCIANI LISA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, απορρυπαντικα για δερματινα ειδη, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CENTRODET S.R.L.

    Ιταλία

  2. ZIDARIC BORIS

    Ιταλία

  3. IL TULIPANO S.R.L.

    Ιταλία

  4. GASPARUTTI DENIS

    Ιταλία

  5. STEFLA DI STEFANIA E LAURA DAL MAS S.N.C.

    Ιταλία

  1. FASANO LUIGINO

    Ιταλία

  2. SIDAP S.R.L.

    Ιταλία