• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντικειμενα τεχνης

Αποτελέσματα για

Αντικειμενα τεχνης

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. L.A.A.R. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.A.A.R. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποκατάσταση αντικειμένων τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, αμμοβολη προσοψεων, και Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. A.RE.CON. S.N.C. DI CISILINO D. - FOGAR L. - OLIVIERI MC

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.RE.CON. S.N.C. DI CISILINO D. - FOGAR L. - OLIVIERI MC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποκατάσταση αντικειμένων τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, κτιρια, και Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  3. THE B.E.F.E.C. INTERNATIONAL - ITALIA - S.R.L.

    Ιταλία

  4. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.