• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανοξειδωτος χαλυβας

Αποτελέσματα για

Ανοξειδωτος χαλυβας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FRIULINOSSIDABILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULINOSSIDABILI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  2. ITASTEEL GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  3. DI GIUSTO ACCIAI S.R.L.

    Ιταλία

  4. DEINOX S.R.L.

    Ιταλία

  5. NORD EST METALLI S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WECK EUROPE

    Ιταλία

    Η πλήρης γκάμα των δοχείων WECK®, και τα σχετικά εξαρτήματα (στεγανοποιητικά, σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκια, φίλτρα δοχείων, αποστειρωτές οικιακής χρήσης κ.λπ) διανέμεται στη Γαλλία από την εξουσιοδοτημένη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, MCM EMBALLAGES. Η επωνυμία των δοχείων WECK® διαθέτει, επίσης, αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 100 έτη πείρας, η εταιρεία WECK®, η οποία εφηύρε το γυάλινο δοχείο συντήρησης, έχει γίνει ονομαστός ηγέτης στην Ευρώπη στη συντήρηση τροφίμων. Τα δοχεία WECK® χάρη στην μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

  2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

  3. OFFICINA INDUSTRIALE BATTISTELLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA INDUSTRIALE BATTISTELLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Βιομηχανική συντήρηση, μηχανικές κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, και επιδιόρθωση θαλάσσιων πετρελαιοκινητήρων. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  4. TECNO SISTEM SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNO SISTEM SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποίηση ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε ROVEREDO IN PIANO, Ιταλία.

  5. FRATELLI PIOVESAN S.R.L.

    Ιταλία

  1. MIC.RA IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία