• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, συγκολλημενοι σωληνες, μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και σωληνες ανευ ραφης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. NUOVA SGUASSERO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA SGUASSERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  3. EUROTEC INC.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROTEC INC., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  4. CARNIAFLEX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARNIAFLEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  5. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Udine (Ud), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CE. PI. - EXEMPLAR

    Ιταλία

    Η εταιρεία CE. PI. - EXEMPLAR, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  2. DEANNA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEANNA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε PALMANOVA, Ιταλία.

  4. SERTUBI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERTUBI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο, και Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Trieste (Ts), Ιταλία.

  5. C.M.T. (S.R.L.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.T. (S.R.L.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Staranzano (Go), Ιταλία.

  1. STARENG S.R.L.

    Ιταλία

  2. ITALY CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. PREZZA IMPIANTI

    Ιταλία

  2. FLEXINOX S.R.L.

    Ιταλία

  3. ISPADUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISPADUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.