• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγωγοί και σωλήνες ακριβείας - μη σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες ακριβείας - μη σιδηρούχα μέταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ITALY CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. STARENG S.R.L.

    Ιταλία

  3. SERTUBI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERTUBI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο, και Αγωγοί και σωλήνες από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Trieste (Ts), Ιταλία.

  4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Udine (Ud), Ιταλία.

  5. SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Ακροφύσια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε PALMANOVA, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLEXINOX S.R.L.

    Ιταλία

  2. ISPADUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ISPADUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.