• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι σπορας

Αποτελέσματα για

Σποροι σπορας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. LIVIO FELLUGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVIO FELLUGA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  2. AGRICENTER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICENTER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Fiumicello Villa Vicentina, Ιταλία.

  3. TREVISAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREVISAN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. NUOVA C.A.M.I. S.N.C. DI BRUNO E ADRIANO CASSIN

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA C.A.M.I. S.N.C. DI BRUNO E ADRIANO CASSIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Varmo, Ιταλία.

  5. SEMAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEMAR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNIFLORA

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNIFLORA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. CEREALICOLA VIERIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CEREALICOLA VIERIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Castions Di Strada, Ιταλία.

  3. CENTRO INTERCOMUNALE DI ESSICAZIONE MAIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO INTERCOMUNALE DI ESSICAZIONE MAIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  4. SIMONATO EZIO STEFANO INDIVIDUALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMONATO EZIO STEFANO INDIVIDUALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Morsano Al Tagliamento, Ιταλία.

  5. SOCIETA' AGRICOLA STERPO S.P.A.

    Ιταλία

  1. AGRARIA VAROTTO S.R.L.

    Ιταλία

  2. AGRICOLA SAN GIORGIO S.P.A.

    Ιταλία

  1. CEREALI FACCA

    Ιταλία

  2. FLORICOLTURA DANIELA DI CELOTTO GIANCARLO RENZO E

    Ιταλία

  3. ALTIERI NILLO SOCIETA' AGRICOLA SEMPLICE DI NILLO E SABRINA ALTIERI

    Ιταλία

  4. CONSORZIO AGRARIO DEL FRIULI VENEZIA GIULIA

    Ιταλία