• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλο

Αποτελέσματα για

Ξυλο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. L&N GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία L&N GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καυσοξυλα για πιτσαριες, καυσοξυλα, Ξύλα για παλέτες, και θέρμανση με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  2. TECNOMAC

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOMAC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονια για ξυλο, και μηχανες πλανισματος ξυλου. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. GARZITTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GARZITTO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. K SERVICES ITALY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία K SERVICES ITALY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρωτογενους επεξεργασιας ξυλου, και μηχανηματα κοπης ξυλου. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  5. MOSIAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOSIAN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Οικιακά έπιπλα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BI. PA. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BI. PA. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρωτογενους επεξεργασιας ξυλου, και μηχανηματα συναρμολογησης ξυλου. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  2. CASELLI GROUP SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASELLI GROUP SPA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  3. CENTERCASA S.P.A.

    Ιταλία

  4. UNIVERSALLEGNO S.R.L.

    Ιταλία

  5. NASSUTTI BERNARDINO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  1. SEGHERIA PIUSSI DI PIUSSI SANDRINO

    Ιταλία

  2. LIVENZA COMPLEMENTI

    Ιταλία

  1. BREVETTI MOTTA S.R.L.

    Ιταλία