• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχεία και εστιατόρια

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχεία και εστιατόρια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. ITALESSE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALESSE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Μηχανήματα στίλβωσης υποδημάτων. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  2. STAINLESS DI PACENZA SERGIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STAINLESS DI PACENZA SERGIO & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  3. CORGNALI SEDIE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORGNALI SEDIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. G. BONUTTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. BONUTTI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  5. ARKDESIGN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARKDESIGN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες, Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης, και Έπιπλα για εστιατόρια και καφετέριες. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B. & G. SERVICE S.N.C. DI BARBUI MORENO, GUERRA ROBERTO & C.

    Ιταλία

  2. COM. INTER S.R.L.

    Ιταλία

  3. GO & GO CONTRACT

    Ιταλία

  4. TUTTOESTETICA S.R.L.

    Ιταλία

  5. MOQUETTES ALTO BUT

    Ιταλία

  1. TECNO

    Ιταλία