• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μη σιδηρουχα μεταλλα

Αποτελέσματα για

Μη σιδηρουχα μεταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. SAMI TECNICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMI TECNICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. EUROSIDER SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROSIDER SERVICE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και σωλήνες, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και σωλήνες, και Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  3. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Udine (Ud), Ιταλία.

  4. HANDEL SOLLEVAMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HANDEL SOLLEVAMENTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Γερανοί και γερανογέφυρες, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. IBERMET ADRIA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROFMETALL

    Ιταλία

  2. LAM SERVICE S.R.L.

    Ιταλία