• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. FIMA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Κλειδιά - μηχανές κατασκευής, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. OSSIGEN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OSSIGEN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα προϊοντα ενσωματωση για συγκολληση, και εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. GIEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  4. SA.BOR S.R.L.

    Ιταλία

  5. WALTER MALALAN METAL FORMING EQUIPMENT

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALESSANDRO STELLA S.R.L.

    Ιταλία

  2. NERIO DOBRILLA S.R.L.

    Ιταλία

  3. CRESPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CRESPI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  4. UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.

  5. ITALCOPY

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALCOPY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια