• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. SIMEONI F.LLI ITALFRUTTA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMEONI F.LLI ITALFRUTTA S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα αποξηραμένα, Φρούτα, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  2. LIVIO FELLUGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVIO FELLUGA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  3. O.C.O.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.C.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία και δασοκομία, Φρούτα, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  4. SOLAGRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOLAGRO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα αποξηραμένα, Φρούτα, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. SOCIETA' AGRICOLA STERPO S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POMIS

    Ιταλία

  2. AGRICOLA SAN GIORGIO S.P.A.

    Ιταλία

  3. BELFRUTTA S.R.L.

    Ιταλία

  4. RIZZI

    Ιταλία

  5. BIG FRUIT - SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία