• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κινητήρες και ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Κινητήρες και ανταλλακτικά

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. C.S.I. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.S.I. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. IL CUSCINETTO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL CUSCINETTO S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. EQUIPAGGIAMENTI TECNICI INDUSTRIALI DI LUGLI RODOLFO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EQUIPAGGIAMENTI TECNICI INDUSTRIALI DI LUGLI RODOLFO & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε San Canzian D'isonzo, Ιταλία.

  4. CENTROCUSCINETTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTROCUSCINETTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Λιπαντικά βιομηχανικά, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. FRIULANA CUSCINETTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULANA CUSCINETTI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Ρυθμιστές και μειωτές ταχύτητας, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Ρυθμιστές και μειωτές ταχύτητας. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KARLINGTON MOTORS

    Ιταλία

  2. TE.CO S.R.L.

    Ιταλία

  3. CENTRO AUTOMAZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO AUTOMAZIONI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Σερβομηχανισμοί, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, και Σερβομηχανισμοί. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  4. GIUST TECNOCOMMERCIALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIUST TECNOCOMMERCIALE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικα χειροκινητα εργαλεια, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. O.C.R.E.M. S.R.L.

    Ιταλία

  1. FA ROBOT S.R.L.

    Ιταλία

  2. ASTM S.R.L.

    Ιταλία