• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρεκλες και τραπεζια

Αποτελέσματα για

Καρεκλες και τραπεζια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. MAGAZZINI MANZANESI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGAZZINI MANZANESI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, εργαλεια, μεταλλικές μικροκατασκευές, Τραπέζια και καρέκλες, και τεχνική βιδοποϊία. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. TRIANGOLO EXPORT - S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIANGOLO EXPORT - S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, Ξύλινα τραπέζια, Ψάθινα τραπέζια και καρέκλες, και Ξύλινα τραπέζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. CORGNALI SEDIE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORGNALI SEDIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. SAV DI FORNASARIG SERGIO E C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. NADAL ROBERTO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ID EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

  2. TRANSOCEANIC EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

  3. RUSTIK S.R.L.

    Ιταλία