• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  2. NERIO DOBRILLA S.R.L.

    Ιταλία

  3. CRESPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CRESPI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  4. UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.