• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πισινες- καθαρισμος - καθαρισμος υδατων

Αποτελέσματα για

Πισινες- καθαρισμος - καθαρισμος υδατων

ΙταλίαΡώμη και Λάτσιο
  1. SAEC GROUP SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες περιβαλλοντικές τεχνολογίες για τη μετατροπή των οργανικών απορριμμάτων σε λίπασμα. Η πατενταρισμένη τεχνολογία μας Compostyle SGC μειώνει κάτα 90% το βάρος και τον όγκο των οργανικών απορριμμάτων μέσα σε 24 με 48 ώρες και παράγει μια βιοαποικοδομήσιμη οργανική ύλη που λειτουργεί σαν λίπασμα και ονομάζεται Te-d. Ο Όμιλος SAEC Group είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όσους θέλουν να μοιραστούν το όραμά τους για ένα βιώσιμο μέλλον, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και προηγμένες τεχνολογίες για μια υπεύθυνη διαχείριση των αποβλήτων.

  2. UMBERTO SCHIAVONI

    Ιταλία

    Η επιχείρηση του Umberto Schiavoni de Grottaferrata δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος, της οικολογίας, της εξυγίανσης και του καθαρισμού λυμάτων. Πραγματοποιούμε τις εγκαταστάσεις μας εξυγίανσης των αστικών και βιομηχανικών λυμάτων, σταθμοί μέτρησης και αποχετευτικοί αγωγοί. υπηρεσίες και δραστηριότητες που συνδέονται με την εξυγίανση και τον καθαρισμό των υδάτων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, με προϊόντα ποιότητας, σύμφωνα με την νομοθεσία εν ισχύ. Διάτρηση πηγαδιού, εγκαταστάσεις καθαρισμού υδάτων και υδραγωγεία για την διανομή.

  3. DEPURAZIONEACQUA.EU

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEPURAZIONEACQUA.EU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης, υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαρισμου υδατων, και συντηρηση εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. CIVETTA PISCINE S.R.L.

    Ιταλία

  5. ALCHEMIA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTOSPURGO S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOSPURGO S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Terracina, Ιταλία.