• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΙταλίαΡώμη και ΛάτσιοΈμπορος λιανικής
  1. ORTOPEDIA CASTELLI ROMANI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA CASTELLI ROMANI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια νοσοκομείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, ορθοπεδικοι πατοι, ορθοπεδικοι κηδεμονες, ορθοπεδικα, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grottaferrata, Ιταλία.

  2. CARAVAGGIO 70 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARAVAGGIO 70 S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Χειρουργικά εμφύτευματα, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  3. SANITAL S.A.S. DI GRANDI ITALO E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANITAL S.A.S. DI GRANDI ITALO E C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνιατρικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Κτηνιατρικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pomezia, Ιταλία.

  4. ORTOPEDIA SANITARIA M&C - CONVENZIONATO A.S.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA SANITARIA M&C - CONVENZIONATO A.S.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. LABORATORI ORTOPED.RIUNITI S.N.C. DI PISCITELLI BENITO & C.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAZZOTTA S.R.L.

    Ιταλία

  2. TICKETGATE DI BARBONETTI TAMARA

    Ιταλία