• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

ΙταλίαΠαλέρμο και Σικελία
  1. PULEO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PULEO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινολογία - μηχανές και εξοπλισμός, Οινολογία - μηχανές και εξοπλισμός, θλιπτηρια για την οινολογικη βιομηχανια, και οινολογικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Marsala, Ιταλία.

  2. MECU

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marsala, Ιταλία.

  3. GUARNOTTA TECNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GUARNOTTA TECNOLOGY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Campobello Di Mazara, Ιταλία.

  4. METAL ENOLOGICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία METAL ENOLOGICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία οινοποίησης, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Δοχεία οινοποίησης, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marsala, Ιταλία.

  5. ENO VIRANO S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OE ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. S.I.R.A.D. DI ROMANO F. & INDELICATO C. ( S.N.C. )

    Ιταλία

  3. ENOSERVICE

    Ιταλία

  4. ENOGARDEN S.R.L.

    Ιταλία