• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιδια παραγωγη

Αποτελέσματα για

Ιδια παραγωγη

ΙταλίαΠαλέρμο και Σικελία
  1. SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη, ιδια παραγωγη, ετοιμα κατεψυγμενα γευματα, φρεσκα μαγειρεμενα γευματα, και προμηθευτές μαγειρεμένων γευμάτων. Έχει έδρα σε Aragona, Ιταλία.

  2. CODISAN SPA

    Ιταλία

    Παραγωγή και εμπορία ιατρικών και in vitro διαγνωστικών συσκευών, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, φάρμακα και απολυμαντικά, εξοπλισμός, εργαλεία και προϊόντα για υγειονομική χρήση και εργαστήριο για ιατρική και κτηνιατρική προμηθεύουν υπηρεσίες δημόσιας υγείας, νοσοκομεία και πανεπιστήμια, φαρμακεία, εργαστήρια ανάλυσης, γηροκομεία, ιατρεία και κτηνίατροι με ευρύ φάσμα των ίδιων προϊόντων. Πιστοποιημένη επιχείρηση UNI EN ISO 9001: 2008 και UNI CEI EN ISO 13485: 2012.

  3. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

    Ιταλία

    Εδώ και τρεις γενιές σας προσφέρουμε γλυκές στιγμές με τα μπισκότα μας που παρασκευάζονται την ίδια μέρα με το ίδιο πάθος, όπως αυτό του παρελθόντος. Mattutini, ριτσιόλι, pastine, tricotti, taralle, boudoirs, così chini με σύκα και αμύγδαλα, bauletti, Burri, gocciolosi, μπισκότα, mandorlotti, reginette, πλήρη cruscolotti και pancacao αποτελούν απλά προϊόντα που προκύπτουν από την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και η διαδικασία παραγωγής μας ελέγχεται σε ολόκληρη την αλυσίδα.

  4. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

    Ιταλία

    Η επιχείρηση ιδρύθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια με την πρωτοβουλία και με την επιχειρησιακή φιλοσοφία του Sebastiano Pennisi. Εδώ και 10 χρόνια περίπου, το παραδοσιακό εργαστήρι ειδικεύτηκε στη συνέχεια στην παραγωγή ψίχουλων κάνολι Σικελίας, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα, και κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση των ίδιων των πελατών του πρώτα και στη συνέχεια όσων δοκίμασαν τα προϊόντα, αποκαλύπτοντας τη γεύση, την λεπτότητα και τα αρώματα τους.