• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τηλεφωνια- υπολογιστες- αξεσουαρ

Αποτελέσματα για

Τηλεφωνια- υπολογιστες- αξεσουαρ - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

ΙταλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. AGENZIA WEB PROMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGENZIA WEB PROMO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνική υποστήριξη - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια, υπολογιστες, αξεσουαρ, συναρμολογηση προσωπικου υπολογιστη, Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων, και εγκατασταση διαταξεων ελεγχου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. TELEFONIA CLODIO S.R.L.

    Ιταλία

  3. R.S. DI RENZO SCALZOTTO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  4. MACVISION VERONA EST

    Ιταλία

    Η εταιρεία MACVISION VERONA EST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητή τηλεφωνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαστηριο επισκευων, Κινητή τεχνική υποστήριξη, υπηρεσιες υποστηριξης για η/υ, και αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων. Έχει έδρα σε San Martino Buon Albergo, Ιταλία.

  5. RDP ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RDP ELETTRONICA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, εγκαταστασεις και συσκευες για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, και τηλεφωνικα προτυπα. Έχει έδρα σε Casavatore, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INVOIP TELECOMUNICAZIONI DI CARLO BUSI

    Ιταλία

    Η εταιρεία INVOIP TELECOMUNICAZIONI DI CARLO BUSI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκατασταση διαταξεων ελεγχου, αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, συστηματα βιντεοπαρακολουθησης, και συμβουλοι σε θεματα υλοποιησης συστηματων πληροφορικης και τηλεματικης. Έχει έδρα σε Riccione, Ιταλία.

  2. CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνικα προτυπα, υπηρεσιες υποστηριξης τηλεφωνικων εγκαταστασεων, αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, και συμβουλευτικες υπηρεσιες, πωληση και συντηρηση τηλεφωνικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. F.P. TELEMATICA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.P. TELEMATICA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνικα προτυπα, συμβουλοι, πωλησεις και συντηρηση στον τομεα της τηλεφωνιας voip, διαδικτυακο μαρκετινγκ, και αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια. Έχει έδρα σε Busto Arsizio, Ιταλία.