• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πισίνες- καθαρισμός - καθαρισμός υδάτων

Αποτελέσματα για

Πισίνες- καθαρισμός - καθαρισμός υδάτων - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

ΙταλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. UMBERTO SCHIAVONI

    Ιταλία

    Η επιχείρηση του Umberto Schiavoni de Grottaferrata δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος, της οικολογίας, της εξυγίανσης και του καθαρισμού λυμάτων. Πραγματοποιούμε τις εγκαταστάσεις μας εξυγίανσης των αστικών και βιομηχανικών λυμάτων, σταθμοί μέτρησης και αποχετευτικοί αγωγοί. υπηρεσίες και δραστηριότητες που συνδέονται με την εξυγίανση και τον καθαρισμό των υδάτων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, με προϊόντα ποιότητας, σύμφωνα με την νομοθεσία εν ισχύ. Διάτρηση πηγαδιού, εγκαταστάσεις καθαρισμού υδάτων και υδραγωγεία για την διανομή.

  2. GOLDEN WATER DI MASSETTA ALESSANDRO

    Ιταλία

  3. SPECIAL PISCINE DI CIMAROSTI FRANCO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  4. MONTI SPURGHI DI FABIO E ANTONIO MONTI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MONTI SPURGHI DI FABIO E ANTONIO MONTI S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Saronno, Ιταλία.

  5. AUTOSPURGO S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOSPURGO S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Terracina, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEPURAZIONEACQUA.EU

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEPURAZIONEACQUA.EU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης, υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαρισμου υδατων, και συντηρηση εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  2. ALCHEMIA S.R.L.

    Ιταλία

  3. SOTECA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOTECA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος και επεξεργασια υδατων, συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων, και εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο. Έχει έδρα σε Cagliari, Ιταλία.

  4. PISCINE &CO. DI BULLENTINI RAOUL

    Ιταλία

  5. FANIZZA ORONZO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FANIZZA ORONZO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Fasano, Ιταλία.

  1. ARS PISCINE S R L

    Ιταλία

  2. TD GROUP

    Ιταλία

    Η εταιρεία TD GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, απεντομωση σε κτιρια, χωρους και εγκαταστασεις, κατασκευη εξοπλισμου καθαρισμου υδατων, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και υποστηριξη και συντηρηση εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Galliate Lombardo, Ιταλία.

  1. EFFEGI SISTEMI IDRODINAMICI

    Ιταλία

    Η Effegi προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών συντήρησης στις μεγαλύτερες σιδηρουργικές, χημικές και μεταλλουργικές επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: ελαιοδυναμικές συντηρήσεις με αντλίες υπό υψηλή πίεση έως 2500 bar, βιομηχανικές συντηρήσεις με υδροδυναμικές τεχνολογίες, βιομηχανικές συντηρήσεις με χημικές τεχνολογίες.