• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομεια- τυροκομεια - μηχανηματα και εξοπλισμος - Πάροχος Υπηρεσιών - Ιταλία

ΙταλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. BIOLIFEITALY

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIOLIFEITALY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, επεξεργασία, συσκευασια ξηρων καρπων, καδοι εκτροφης ιχθυων, και Ψάρια, επεξεργασία. Έχει έδρα σε Partinico, Ιταλία.

  2. MULTIPROJECT SOLUZIONI INDUSTRIA ALIMENTARE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MULTIPROJECT SOLUZIONI INDUSTRIA ALIMENTARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβητες για την γαλακτοβιομηχανια και την τυροβιομηχανια, και εκκοκκιστικες μηχανες. Έχει έδρα σε Cropani, Ιταλία.

  3. FRIGOMECCANICA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIGOMECCANICA S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sala Baganza, Ιταλία.

  4. TECNICA DEL FREDDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNICA DEL FREDDO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Parma, Ιταλία.

  5. TECNOSERVICE DI MELIS LUCA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOSERVICE DI MELIS LUCA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Τυριά, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Τυριά. Έχει έδρα σε Nuoro, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORLANDINI S.R.L.

    Ιταλία

  2. IDROCASEARIA

    Ιταλία

  3. PANSERI IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

  4. BMT DI BOZZONI MAURIZIO

    Ιταλία

  5. FRAMBATI & CO S.R.L.

    Ιταλία

  1. MONTAGNANI & SACCHI

    Ιταλία

  2. ANGELUCCI MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

  1. ANGELUCCI MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία